Τεχνική υπηρεσία επιφάνειας της Microsoft

Kelatos και Surface την καλύτερη ομάδα! Αν ψάχνετε για ολοκληρωμένες συμβουλές και τεχνική εξυπηρέτηση, το έχουμε για εσάς.
Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας έτσι ώστε να είμαστε η τέλεια λύση στο πρόβλημά σας. Ο εξοπλισμός Surface της Microsoft διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, οπότε είναι καλύτερο να το αφήσετε σε επαγγελματικά χέρια.
Στον Kelatos συνεχώς εκπαιδευόμαστε για να συμβαδίζουμε με τις νέες τεχνικές και τα εργαλεία που κυκλοφορούν στην αγορά, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη τεχνική υπηρεσία της Microsoft Surface σε όλη την Ισπανία και στις καλύτερες τιμές.
Έχουμε στη διάθεσή σας το πιο ολοκληρωμένο απόθεμα ανταλλακτικών και αυθεντικών αξεσουάρ στο κατάστημά μας, έτσι θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε σε ένα μέρος για την ευκολία σας.
Συνεργαζόμαστε με όλα τα μοντέλα επιφανειών: Surface Pro (2,3,4,5), Επιφάνεια 2 και 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 και επιφανειακό βιβλίο 2.
Είμαστε ειδικοί στα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται συνήθως σε αυτές τις συσκευές, όπως: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, μεταξύ άλλων.
Δεν ψάχνουμε περαιτέρω, έχουμε την καλύτερη εξειδικευμένη υπηρεσία αποκλειστικά για τις μονάδες Microsoft Surface, με ποιότητα, ασφάλεια και εγγυημένες τιμές. Και το καλύτερο από όλα, η πρώτη μας κριτική είναι εντελώς δωρεάν.
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ;
Ανάκτηση δεδομένων:
Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι επαγγελματίες μας θα σας βοηθήσουν να λάβετε όλες τις πληροφορίες από τη μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας, είτε λόγω λογικής βλάβης είτε λόγω σωματικής βλάβης στη μονάδα δίσκου. Όποια και αν είναι η περίπτωση, εγγυόμαστε ότι είμαστε η ιδανική επιλογή για την ανάκτηση όλων των αρχείων σας κατά 100% και το συντομότερο δυνατόν.
Αλλαγές επιφάνειας οθόνης:
Όταν υπάρχει σπασμένη οθόνη, η Microsoft ακυρώνει αυτόματα την εγγύηση, καθώς πρόκειται για σφάλμα εξαιτίας εξωτερικών αιτιών. Γνωρίζουμε ότι οι φορητοί υπολογιστές είναι πιο επιρρεπείς σε τυχαίες σταγόνες, έτσι έχουμε πολλούς πελάτες με την ίδια κατάσταση, αλλά ηρεμία, έχετε τη λύση στα χέρια σας, απλά πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λύσουμε το πρόβλημα της οθόνης σας στιγμές
Αντικατάσταση επιφάνειας μπαταρίας:
Η μπαταρία είναι η ζωή ενός υπολογιστή, γι ‘αυτό η καλή απόδοση είναι τόσο σημαντική, στον Kelatos θα βρείτε μια τεχνική υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τη χρησιμότητα της μπαταρίας σας. Η αρχική διάγνωσή μας είναι εντελώς δωρεάν. Εάν στη συνέχεια ο εξοπλισμός σας απαιτεί αντικατάσταση και εγκατάσταση νέας μπαταρίας, θα αναφέρουμε όλες τις δαπάνες για ανταλλακτικά και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Llamamos