Технически сервиз, ремонт на повърхности на Microsoft, възстановяване на данни

Kelatos and Surface най-добрият екип! Ако търсите пълен съвет и техническо обслужване, ние го предлагаме за вас.
Ние знаем всяка ваша потребност, така че сме идеалното решение на вашия проблем. Microsoft Surface оборудване има висок клас технологии, така че е най-добре да го оставите в професионални ръце.
В Kelatos постоянно се обучаваме да вървим в крак с новите техники и инструменти, които излизат на пазара, за да ви предложим най-доброто техническо обслужване за Microsoft Surface в цяла Испания и на най-добри цени.
Ние предлагаме на ваше разположение най-пълния запас от резервни части и оригинални аксесоари в нашия магазин, така че ще намерите всичко необходимо на едно място за ваше удобство.
Работим с всички модели на Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 и 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 и повърхностна книга 2.
Ние сме експерти в операционните системи, често използвани в тези устройства, като: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, наред с други.
Не търсете повече, ние имаме най-добрата специализирана услуга, посветена изключително на Microsoft Surface единици, с качество, безопасност и гарантирани цени. И най-хубавото е, че първият ни преглед е напълно безплатен.
КАКВО ИМАМЕ ЗА ВАС?
Възстановяване на данни:
Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви помогнат да получите цялата информация от дисковото устройство на вашия компютър, поради логическа повреда или физическа повреда на устройството. Какъвто и да е случаят, ние гарантираме, че сме идеалната опция за възстановяване на всичките ви файлове 100% и в най-кратки срокове.
Промени в повърхностния екран:
Когато има случай на счупен екран, Microsoft автоматично анулира гаранцията, тъй като е повреда поради външни причини. Ние знаем, че преносимите компютри са по-податливи на случайни капки, така че имаме много клиенти със същата ситуация, но спокойно, имате решение под ръка, просто трябва да се свържете с нас и ние ще решим проблема с вашия екран в моменти.
Подмяна на повърхностната батерия:
Батерията е животът на компютър, ето защо добрата му работа е толкова важна, в Kelatos ще намерите техническа услуга, която ще ви помогне да оцените полезността на вашата батерия. Първоначалната ни диагноза е напълно безплатна. Ако впоследствие вашето оборудване изисква подмяна и монтаж на нова батерия, ще посочим всички разходи за резервни части и специализирана работна ръка.

Llamamos