Техничка служба, Поправак Мицрософт површине, Опоравак података

Келатос анд Сурфаце најбољи тим! Ако тражите потпуни савет и техничку услугу, ми га имамо за вас.
Знамо сваку вашу потребу па смо савршено рјешење вашег проблема. Мицрософт Сурфаце опрема има врхунску технологију, па је најбоље да је оставите у професионалним рукама.
У компанији Келатос стално се обучавамо да пратимо нове технике и алате који се продају на тржишту, како бисмо вам понудили најбољу техничку услугу за Мицрософт Сурфаце у целој Шпанији и по најповољнијим ценама.
На располагању вам стоји најкомплетнија залиха резервних делова и оригиналних додатака у нашој продавници, тако да ћете на једном месту пронаћи све што вам је потребно за вашу удобност.
Радимо са свим моделима Сурфаце-а: Сурфаце Про (2,3,4,5), Сурфаце 2 и 3, Сурфаце РТ, Сурфаце Боок мод. 1703 и Сурфаце Боок 2.
Ми смо стручњаци за оперативне системе који се обично користе у овим уређајима као што су: Виндовс 8.1, Виндовс 10 С, Виндовс 10 Про, између осталих.
Не тражите даље, имамо најбољу специјализовану услугу посвећену искључиво Мицрософт Сурфаце јединицама, са квалитетом, сигурношћу и загарантованим ценама. И што је најбоље, наша прва рецензија је потпуно бесплатна.
ШТА ИМАМО ЗА ВАС?
Опоравак података:
Наши високо обучени стручњаци помоћи ће вам да добијете све информације са диска вашег рачунара, било због логичких оштећења или физичких оштећења уређаја. Без обзира на случај, гарантујемо да смо идеална опција за обнављање свих датотека 100% и у најкраћем могућем року.
Промјене површинског екрана:
Када постоји покварен екран, Мицрософт аутоматски поништава гаранцију, јер је грешка услед спољних узрока. Знамо да су преносни рачунари подложнији случајним падовима, тако да имамо много купаца у истој ситуацији, али мирно, решење имате на дохват руке, једноставно нас морате контактирати и ми ћемо решити проблем вашег екрана у инстантс
Замена површинске батерије:
Батерија је век рачунара, зато су њене добре перформансе толико важне, у Келатосу ћете наћи техничку службу која ће вам помоћи да процените корисност батерије. Наша почетна дијагноза је потпуно бесплатна. Ако накнадно ваша опрема захтева замену и уградњу нове батерије, навести ћемо све трошкове за резервне делове и специјализовану радну снагу.

Llamamos