Valamikor valamennyien elszenvedtük a számítógépünk teljes adatvesztését szoftveres problémák vagy emberi hibák miatt. Hasonlóképpen, a fontos adatok elvesztése miatt felmerülő szorongás vagy problémák miatt az ügyfélnek szüksége van Kelatos adat-helyreállítási szolgáltatásra.

Az adatok visszaállítása a számítógépről nem egyszerű feladat, de az adatok visszaállítása a Microsoft Surface számítógépéről sokkal nehezebb. Szerencsére a Kelatos szakterületén az adatok helyreállítása a Microsoft Surface berendezésekből áll.

Szüksége van a szolgáltatásra? Az alábbiakban mindent megadunk Önnek, amit kérése idején nyújtunk Önnek. Ne feledje, hogy mi vagyunk a legjobb adat-helyreállítási szolgáltatás Madridban.

A MICROSOFT FELÜLETÉN SPECIALIZÁLT ADAT-VISSZAHASZNÁLÁS

A Kelatos adat-helyreállítási szolgáltatást nyújt magasan képzett helyreállítási szakemberek segítségével, akiknek igazolható tapasztalata és képességei vannak a területen elismerve.

Olyan speciális technikákkal dolgozunk, amelyek képesek lesznek helytelenül vagy a berendezés meghibásodása miatt az elveszett tartalmat kinyerni és helyreállítani.

Emlékeztetni kell arra, hogy nagyon ritkán fordulhat elő, hogy az adatok végleg elveszhetnek, de minden attól függ, hogy milyen sebességgel fog működni az azonnali helyreállítás érdekében, valamint a Microsoft Surface berendezés által elszenvedett károk típusától.

Hasonlóképpen, ne féljen az adataiért, még ha a merevlemez is összeomlik, kiváló technikai szakemberek állnak rendelkezésünkre.

A Kelatos biztosítja a szükséges szolgáltatást. Kérje szolgáltatásainkat.

Mit biztosítunk az Ön adatainak helyreállításához?

A Kelatosnál sokféle körülmények között biztosítjuk az adatok helyreállítását. Az adat-helyreállítási szolgáltatás az alábbiakra terjed ki:

  • Formatirani tvrdi disk nije otkriven
  • Zaraženi virus, ljudska pogreška
  • Oštećena ili izbrisana particija tvrdog diska
  • Izgorjeli su tvrdi disk / fizički blok / dinamička particija
  • Outlook, Microsoft Outlook oporavak ili popravak
  • podaci o poruci
  • Gubitak podataka uslijed prirodnih katastrofa poput poplava, požara
  • Obnovite podatke čak i ako su izbrisani iz koša za smeće.
Surface-05
Surface-02
Surface_Mesa de trabajo 1
SURFACE 22-03
Surface-03
Anterior Siguiente

Minden helyzetben megoldást kínálunk Önnek, ez a mi specialitásunk. Szakmai munkatársaink révén az adatok helyreállítása is könnyű feladat lesz.

Kelatoson vannak szakembereink, akik biztosítják az adatok helyreállítását. Az adat-helyreállítási szolgáltatás várja Önt. Itt az ideje, hogy a Microsoft Surface berendezésének megkapja a megérdemelt minőséget.

• GYORS GYÓGYULÁS

Technikai személyzetünk speciális programokkal dolgozik a törölt fájlok helyreállításánál, amelyek a merevlemezen keresik a fájlokra hasonlító fürtöket. Ily módon az adatok helyreállítása hatékonyabb és gyorsabb.

Nálunk az adatok helyreállítása biztonságot jelent. Az adatok helyreállításának sebessége a veszteség összetettségétől függ.

Sürgősen vissza kell állítania adatait? Kérje a kelatos adat-helyreállítási szolgáltatást.

Hogyan folytatja az adatok helyreállítását?

Először is, a microsoft felületi csapatot komplex módon kell értékelnie technikai munkatársainknak, és a diagnózis alapján eldől az optimális fájl-helyreállításhoz szükséges eljárás.

Mitől függ? Leginkább az a helyzet, amely az adatok helyreállításakor fordul elő. Ezek a következők lehetnek:

  • MŰKÖDÉSI RENDSZER HIBA

Ez történhet egyetlen lemezen, partíción, vagy az operációs rendszer problémái miatt. Ezekben az esetekben a fájlokat csak egy másik lemezre kell másolni. A Kelatosnál rendelkezünk olyan eszközökkel, amelyekre szükséged van az adatok helyreállításához ezen forgatókönyv alapján.

Az ilyen esetek elkerülése vagy felkészülés érdekében mindig javasoljuk, hogy készítsen nyomtatott példányt a Microsoft Surface-ről. Ha nem tudja, hogyan kell ezt megtenni, akkor a Microsoft Surface technikai szolgáltató munkatársaink segítenek és elmagyarázzák a megfelelő folyamatot.

Az ügyfelek kételyeinek enyhítése vagy teljes kiküszöbölése kulcsfontosságú a Kelatos számára, ha többet szeretne megtudni az adat-helyreállítási folyamatról, kérdezze meg bizalommal.

  • Kemény hajtás meghibásodás

Ebben az esetben az adatok helyreállításának bonyolultsága nagyobb. A megoldás változatos. A fájlrendszer javításától kezdve a partíciós tábláig vagy a merevlemez-adatok helyreállítási technikáinak végrehajtásáig.

Munkatársaink tapasztalattal rendelkeznek az ilyen típusú komplex adat-helyreállítás végrehajtásában. Az Ön felszerelése és adatai Madrid legjobb kezeiben lesznek.

MIÉRT KÉRJE KÉRNI ADAT-VISSZAHASZNÁLÁSI SZOLGÁLATUNKAT?

A Kelatos cég szolgáltatásainak igénylésével előnyöket jelenthet Önnek és a Microsoft Surface csapatának. A tisztességes áraktól az optimális eredményekig. Itt ismertetjük néhány előnyét:

• SPECIALIZÁLT SZAKEMBEREK

Ami a Kelatosban jellemez bennünket, az a személyzet professzionalizmusa. Az adminisztratív személyzettől a technikai személyzetig igazolható tapasztalattal rendelkeznek a saját munkaterületükön.

A műszaki szolgálat területén mérnökeink és képzett műszaki személyzetünk van, akik elvégzik az adatok helyreállításához szükséges javításokat.

• ELÉRHETŐ ÁRAK

Tisztességes árakkal dolgozunk a műszaki szolgáltatások piacán. Más cégektől eltérően az adat-helyreállítási szolgáltatásért díjat számítunk fel.

Elsődleges célunk, hogy a legjobb adat-helyreállítási szolgáltatást nyújtsuk Önnek elfogadható és megfizethető áron.

• INGYENES árajánlat

Lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek, hogy pontos és valós árajánlatot kérjenek a Microsoft Surface adat-helyreállítási szolgáltatásukról.

Mit kéne tenned? A felszerelés megkönnyítése elengedhetetlen, ezért a technikai személyzetnek lehetősége lesz alaposan értékelni a berendezését, diagnosztizálni és árajánlatot adni Önnek.

• KEDVEZMÉNYES EREDMÉNYEK

Nyilvántartásunk van a sikeresen elvégzett műszaki munkáról.

Az ügyfelek a legjobb reklám. Ezért kulcsfontosságú az ügyfelek által elvárt eredmények elérése. Dolgozni fogunk a minőség és a professzionalizmus biztosításában.

LÉPÉSEK AZ ADAT-HELYREÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁS KÉRÉSÉHEZ

Az adat-helyreállítási szolgáltatás igénylése nagyon egyszerű. Csak be kell tartania a következő lépéseket:

KAPCSOLATBA LÉPNI

Az első kapcsolatfelvétel a legfontosabb. Megteheti közvetlenül irodáinkban vagy telefonon. Most arra kíváncsi, hogyan lehet az első kapcsolatot felvenni? Telefonszámunkat és címünket a Kelatos weboldalon adjuk meg.

Nem dolgozunk korábbi megbeszélésekkel, az első pillanattól kezdve rendelkezésére állunk, amikor kapcsolatba lép velünk az adat-helyreállítási szolgáltatás igényléséhez.

Szüksége van a Microsoft Surface csapatának a szolgáltatásra? Ne habozzon, és kérje a szolgáltatást. A legjobb minőségi kezekben leszel Madridban.

KÖNNYEN MIKROSOFT FELÜLETI BERENDEZÉSEK

Pontos diagnózist és árajánlatot szeretne kapni? Ehhez a Microsoft Surface berendezését speciális műszaki személyzetünknek kell szállítania.

Ugyanakkor a berendezését megvizsgálják az esetleges egyéb műszaki károk tekintetében, amelyek adatvesztéshez vezethetnek.

Adminisztratív munkatársaink gondoskodnak arról, hogy az Ön és csapata igényeinek leginkább megfelelő költségvetést biztosítsuk Önnek. Ne felejtsük el, elsődleges feladatunk a berendezés működőképességének helyreállítása.

Adat-helyreállítási szolgáltatásra van szüksége a Microsoft Surface számítógépének.

JAVÍTÁS INDÍTÁSA

Abban az esetben, ha az ügyfél egyetért a költségvetéssel, azonnal megkezdődik a technikai munka az adatok helyreállítása érdekében.

Az adat-helyreállítási szolgáltatás héttől 15 napig tarthat. Mindez a Microsoft számítógépén végrehajtandó helyreállítási technikák összetettségétől függ.

A szállítási határidőket az ügyféllel egyeztetjük. Abban az esetben, ha munkatársainkon kívüli okból kifolyólag a szállítási határidőt nem lehet betartani, azonnal értesítjük.

Ily módon ösztönözzük az ügyfél és a személyzet közötti kommunikációt. Az ügyfélszolgálat optimális szinten tartása mellett.

Az Ön Microsoft Surface készüléke megérdemli a magasságának műszaki szolgálatát. A Kelatos adat-helyreállítási szolgáltatás az, amit keresett.

KÉRJE KELATOS SZOLGÁLTATÁSÁT

Mire vár az adat-helyreállítási szolgáltatás igényléséhez? A szolgáltatás igénylése nagyon egyszerű, és az előnyök számtalanak.

Ezen felül csapata szakértői kézben lesz, amelyet létesítményeinkben megismerhet.

Munkatársaink az Ön rendelkezésére állnak. Ha kétségei vannak szolgáltatásainkkal és azok használatával kapcsolatban, nyugodtan kifejtheti munkatársainkkal.

Hasonlóképpen, Kelatos célja az optimális szolgáltatások biztosítása, amelyek lehetővé teszik a számítógépes berendezések funkcionalitásának helyreállítását.

Nálunk a Microsoft Surface készüléke mentes a hibáktól. Ezen felül minőségi eredményeket kínálunk Önnek.

Elérhetőségünk:

Telefon: 914 46 85 03

Mobil: 601 289 443

WhatsApp: 618 546 663