Microsoft felületi műszaki szolgáltatás, adat helyreállítás

Kelatos és Surface a legjobb csapat! Ha teljes tanácsadásra és műszaki szolgálatra van szüksége, akkor az Ön számára elérhető.
Tudjuk az Ön igényeit, tehát tökéletes megoldást kínálunk problémájára. A Microsoft Surface berendezése csúcstechnológiával rendelkezik, ezért a legjobb, ha azt professzionális kezekbe hagyja.
A Kelatoson folyamatosan kiképezzük magunkat, hogy lépést tartsunk a piacon megjelenő új technikákkal és eszközökkel, hogy a legjobb műszaki szolgáltatást kínáljuk Önnek a Microsoft Surface számára egész Spanyolországban és a legjobb áron.
Boltunkban a legteljesebb alkatrész- és eredeti tartozékokat adjuk az Ön rendelkezésére, így mindent megtalál, amire szüksége van egy helyen, az Ön kényelme érdekében.
A Surface összes modelljével együtt dolgozunk: Surface Pro (2,3,4,5), 2. és 3. felület, Surface RT, Surface Book mod. 1703 és a 2. felszíni könyv.
Szakértők vagyunk az operációs rendszerekben, amelyeket általában használnak az ilyen eszközökben, például: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, többek között.
Ne keresse tovább, mi a legjobb, kizárólag a Microsoft Surface egységeknek szentelt szolgáltatásunkkal rendelkezik, minőséget, biztonságot és garantált árakat kínálva. És ami a legjobb, az első felülvizsgálatunk teljesen ingyenes.
MI NEM ÖN?
Adat helyreállítása:
Magasan képzett szakembereink segítenek abban, hogy minden információt megkapjon a számítógép merevlemezéről, akár logikai, akár fizikai károk miatt. Akárhogy is is van, garantáljuk, hogy ideális lehetőségünk lesz az összes fájl 100% -os és a lehető legrövidebb időn belüli helyreállítására.
Felületi képernyő változások:
Ha van egy törött képernyő, a Microsoft automatikusan érvényét veszti a jótállásnak, mivel külső okok miatt ez hiba. Tudjuk, hogy a hordozható számítógépek hajlamosabbak a véletlenszerű leesésekre, tehát sok vásárlónk van ugyanabban a helyzetben, de nyugodj, a megoldás kéznél van, csak kapcsolatba kell lépnie velünk, és a képernyőn megjelenő problémát megoldjuk pillanatokat.
Felületi akkumulátor csere:
Az akkumulátor a számítógép élettartama, ezért annyira fontos a jó teljesítménye, Kelatoson talál egy műszaki szolgálatot, amely segít felmérni az akkumulátor hasznosságát. Kezdeti diagnózisunk teljesen ingyenes. Ha később a felszerelése új elem telepítését és cseréjét igényli, akkor minden alkatrész és speciális munka költségeit feltüntetjük.

Llamamos