Microsoft felületi műszaki szolgáltatás, javítás

Kelatos és Surface a legjobb csapat! Ha teljes tanácsot, műszaki szolgálatot és eredeti pótalkatrészeket keres, akkor az Ön rendelkezésére áll.
Tudjuk az Ön igényeit, tehát tökéletes megoldást kínálunk problémájára. A Microsoft Surface berendezései csúcstechnológiával rendelkeznek, ezért a legjobb, ha azokat professzionális kezekben hagyják. Segítünk abban, hogy számítógépét optimális körülmények között tartsa, növelve annak élettartamát és teljesítményét.
A Kelatoson folyamatosan kiképezzük magunkat, hogy lépést tartsunk a piacon megjelenő új technikákkal és eszközökkel, hogy a legjobb és legteljesebb műszaki szolgáltatást kínáljuk Önnek a madridi Microsoft Surface számára, hihetetlen áron.
Milyen előnyei vannak, ha felhívunk minket?
Új felszerelés és magasan képzett személyzet, több mint 10 éve bizonyított tapasztalattal, érkezési sorrendben veszünk részt, tehát ne várjon egy találkozóra.
Van Express szolgáltatásunk, amely még a legbonyolultabb eseteket is rövid időn belül megoldja.
Több szolgáltatást és eredeti pótalkatrészeket kínálunk egy helyen.
Egyedi a piacon, egyéves garanciával.
Az első diagnózis és felülvizsgálat teljesen ingyenes.
Központi fekvés, keressen minket a Chamberí szomszédságában, Joaquín María López utca, 26, 28015 Madrid, nagyon közel a Fülöp-szigeteki Islas metróállomáshoz.

A Surface összes modelljével együtt dolgozunk: Surface Pro (2,3,4,5), 2. és 3. felület, Surface RT, Surface Book mod. 1703 és a 2. felszíni könyv.
Boltunkban a legteljesebb alkatrész- és eredeti tartozékokat adjuk az Ön rendelkezésére, így mindent megtalál, amire szüksége van egy helyen, az Ön kényelme érdekében.
Szakértők vagyunk az operációs rendszerekben, amelyeket általában használnak ezekben az eszközökben, például: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, többek között.
Szolgáltatásainkban prémium szolgáltatást kap, amelyet kizárólag a Microsoft Surface egységei szentelnek, minőségi, biztonsági és garantált árakon. Emlékeztetjük Önt, hogy az első ingyenes áttekintés, bármiféle elkötelezettség nélkül.

TUDJA SZOLGÁLTATÁSAINKAT?
Adat helyreállítása:
Magasan képzett szakembereink segítenek abban, hogy minden információt megkapjon a számítógép merevlemezéről, akár logikai, akár fizikai károk miatt. Akárhogy is is van, garantáljuk, hogy ideális lehetőségünk lesz az összes fájl 100% -os és a lehető legrövidebb időn belüli helyreállítására.
Felület képernyő módosítása:
 Ha van egy törött képernyő, a Microsoft automatikusan érvényét veszti a jótállásnak, mivel külső okok miatt ez hiba. Tudjuk, hogy a hordozható számítógépek hajlamosabbak a véletlenszerű leesésekre, tehát sok vásárlónk van ugyanabban a helyzetben, de nyugodj, a megoldás kéznél van, csak kapcsolatba kell lépnie velünk, és a képernyőn megjelenő problémát megoldjuk pillanatokat.
Felületi akkumulátor csere:
Az akkumulátor a számítógép élettartama, ezért annyira fontos a jó teljesítménye, Kelatoson talál egy műszaki szolgálatot, amely segít felmérni az akkumulátor hasznosságát. Kezdeti diagnózisunk teljesen ingyenes. Ha később a felszerelése új elem telepítését és cseréjét igényli, akkor minden alkatrész és speciális munka költségeit feltüntetjük.
A Microsoft Surface feloldása:
Ez ügyfeleink egyik fő problémája, és sajnos el kell mondanunk, hogy nem otthon oldható meg, nagyon jól tudjuk, hogyan kell csinálni, kinyitjuk berendezéseinket, hogy azonnali hozzáférést és minden folyamatban lévő funkciót elérhessünk.
Csak vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonszámaink elérhetők lesznek Önnek, a 914 468 503 telefonszámra, örömmel segítünk.
Windows telepítés:
Az operációs rendszerek az egyes felszíni modellektől függően változnak, és az egyes egységek sajátos funkcióihoz igazodnak. A számítógépünkhöz legmegfelelőbb Windows javításának, cseréjének és telepítésének elvégzése, sürgős telepítési szolgáltatásunk van, hogy kielégítsük legigényesebb ügyfeleinket.
Probléma van a Wifi-vel?
Jöjjön hozzánk, szakembereink (mérnökök, műszaki szakemberek és szakemberek) mindig rendelkezésre állnak, hogy teljes diagnosztikát és tanácsadást nyújtsanak, ahol megadjuk, hogy mi okozza a készülék problémáját, és minden javítási módszert alkalmazhatunk bármilyen típusú hiba megoldására. azonnal.

Úgy érzi, hogy az egység lassú vagy rosszul működik?
Előfordulhat, hogy rosszindulatú programok vírusaival szembesülünk, egyetlen számítógép sem biztonságos a rosszindulatú vírusoktól, amelyek komoly károkat okozhatnak az egységben. Csapatunk hatékony technikai beavatkozást hajt végre az egység alapos tisztítása érdekében, és biztosítja a kellemetlen látogatók kiküszöbölését.
A rosszindulatú vírusok neve más, de ezek mindegyike komoly veszélyt jelent a számítógépére:
 Adware / PUP: Ezek a leggyakoribb vírusok, lehetővé teszik a nem kívánt hirdetések elérését.
Trójaiak: Ezek a legveszélyesebbek, velük elveszíthetik a fontos személyes információkat.
Botnetek és zaklatók: Kisebb vírusok, ám ezek károsítják a készülék megfelelő működését is.
Ransomware / Crypto-Ransomware: Ezt a vírusosztályt elektronikus csalásokkal és zsarolásokkal társítják, tehát rendkívül óvatosnak kell lennie.
Mint látni fogja, nagyon fontos, hogy egységét és információit biztonságban tartsa e veszélyes vírusoktól, amelyek veszélyeztethetik az adatok biztonságát, nem vállalják a felesleges kockázatokat és elmennek üzletünkbe, örömmel elemezzük az Ön berendezéseit az adatok és a nyugalom biztosítása érdekében. .
Egy olyan szolgáltatás, amelyet nem fog könnyedén megtalálni, a merevlemez kiterjesztése, mert erre szakosodottunk, és a leginnovatívabb és leghatékonyabb technikákat hozza létre. Mindez sokkal olcsóbb és termelékenyebb, mint amilyennek látszik. Felkérjük Önt, hogy ellenőrizze magát.
Több száz ügyfél statisztikája és véleménye egyértelműen megerősíti elkötelezettségünk, szolgáltatásaink és bizalmunk szintjét, ezért úttörőként maradtunk ezen a versenyterületen, elérve a Spanyolország területén a sikeres esetek legjobb adatait.

Llamamos