Microsoft Surface Servicio Técnico, Riparimi i datos

Kelatos y Surface el meor equipo! Si të merrni një shërbim kompliment dhe teknik vetëm në rast.
Conocemos mund të jetë një nga necesidades por nuk është zgjidhja perfekte. Pajisjet e Microsoft Surface vijnë me teknologji të ndryshme të lojrave, por këto janë shumë të rekomanduara dhe të dobishme.
Kelatos nuk kanë kondensatorë të vazhdueshëm për pajisjet dhe softuerët më të fundit që janë në dispozicion për shërbime paraprake dhe mbështetje të madhe teknike për Microsoft Surface të Spanjës dhe pajisje të tjera kryesore.
Ponemot mund të asgjësohen duke kompletuar stokun e aksesorëve origjinal dhe aksesorëve në formën e tyre origjinale, por ato mund të mbyllen në një pajisje tjetër përpara se të kompresohen.
Trabajamos con todos los Models de Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 y 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 y Libri sipërfaqësor 2.
Këtu janë disa nga sistemet e funksionimit të ekspertëve të disponueshëm në ekuacionet e mëposhtme: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, drejtues të tjerë.
Nuk ka autobusë, vetëm shërbimi më i specializuar i dedikuar ekskluzivisht për Njësitë Surface të Microsoft, me kalibrim të garantuar, të saktë dhe të saktë. Y lo mejor de todo es que, nuestra primera revisión es totalmente gratis.
KUR TENEMOS PARA TI?
Recuperación de Datos:
Altoparlantë profesionistë me kondensatorë sigurohen për të marrë informacionin e njësisë disko, të detit nga deti ose detit. Sea cual deti el caso ju garanton disa nga idetë ideale paraprake të 100% todos tus archivos y en el menor posible.
Pantalla Surface Cambios:
Ekziston një kazino i pantallonave të rrotave, garancia e automatizuar e Microsoft-it, e cila është e vetmja me shkaqe të jashtme. Sabemos që janë në ekuipazhe portative mund të dyshojnë për ndonjë aksident, por vetëm shumë klientë e kanë këtë situatë, vetë, ata kanë vetëm një alarm, ata kanë vetëm kontakte me nosotros dhe zgjidhjet e tyre. instantes.
Reemplazo e sipërfaqes së baterisë:
Bateria është një kaçavidë, por është e rëndësishme të theksohet se, në Kelatos, ofrohet një shërbim teknik për të siguruar që bateria të përdoret si duhet. Nuestro diagnostikimi fillestar fillestar falas. Si parakusht ju nevojitet një kambio dhe instalimi i një baterie të re që duhet të dizajnohet dhe riparohet posaçërisht.

Llamamos