Microsoft Surface Technical Service, recuperare de date

Kelatos și Surface cea mai bună echipă! Dacă sunteți în căutarea de consultanță completă și servicii tehnice, o avem pentru dumneavoastră.
Cunoaștem fiecare dintre nevoile dvs., așa că suntem soluția perfectă a problemei dvs. Echipamentele Microsoft Surface au o tehnologie performantă, așa că este mai bine să o lăsați pe mâini profesionale.
La Kelatos, ne antrenăm constant pentru a ține pasul cu noile tehnici și instrumente care merg pe piață, pentru a vă oferi cel mai bun serviciu tehnic pentru Microsoft Surface în Spania și la cele mai bune prețuri.
Vă punem la dispoziție cel mai complet stoc de piese de schimb și accesorii originale din magazinul nostru, astfel încât să găsiți tot ce aveți nevoie într-un singur loc pentru confortul dvs.
Lucrăm cu toate modelele de suprafață: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 și 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 și Cartea de suprafață 2.
Suntem experți în sistemele de operare utilizate frecvent în aceste dispozitive, cum ar fi: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, printre altele.
Nu căutați mai departe, avem cel mai bun serviciu specializat dedicat exclusiv unităților Microsoft Surface, cu calitate, siguranță și prețuri garantate. Și cel mai bun dintre toate, prima noastră recenzie este total gratuită.
Ce avem pentru tine?
Recuperarea datelor:
Profesioniștii noștri foarte bine pregătiți vă vor ajuta să obțineți toate informațiile de pe unitatea de disc a computerului dvs., fie din cauza deteriorărilor logice, fie a deteriorării fizice a unității. Oricare ar fi cazul, vă garantăm că suntem opțiunea ideală pentru a recupera toate fișierele dvs. 100% și în cel mai scurt timp posibil.
Modificări ale ecranului de suprafață:
Când există un caz de ecran spart, Microsoft anulează automat garanția, deoarece este o defecțiune din cauze externe. Știm că fiind computere portabile sunt mai susceptibile la picături accidentale, de aceea avem mulți clienți cu aceeași situație, dar calm, aveți soluția la îndemână, trebuie doar să ne contactați și vom rezolva problema ecranului dvs. în momente.
Înlocuirea bateriei de suprafață:
Bateria este viața unui computer, de aceea performanțele sale bune sunt atât de importante, în Kelatos veți găsi un serviciu tehnic care vă va ajuta să evaluați utilitatea bateriei. Diagnosticul nostru inițial este complet gratuit. Dacă ulterior echipamentul dvs. necesită înlocuirea și instalarea unei baterii noi, vă vom indica toate cheltuielile pentru piese de schimb și forță de muncă specializată.

Llamamos