Microsoft Surface Technical Service, Repair and Data Recovery

Kelatos og Surface det beste laget! Hvis du er ute etter komplette råd og teknisk service, har vi det for deg.
Vi kjenner hvert av dine behov, så vi er den perfekte løsningen på problemet ditt. Microsoft Surface-utstyr har avansert teknologi, så det er best å la det være i profesjonelle hender.
Hos Kelatos trener vi oss hele tiden for å holde tritt med de nye teknikkene og verktøyene som finnes på markedet, for å tilby deg den beste tekniske tjenesten for Microsoft Surface i hele Spania og til de beste prisene.
Vi stiller til disposisjon det mest komplette lageret av reservedeler og originalt tilbehør i butikken vår, så du finner alt du trenger på ett sted for enkelhets skyld.
Vi jobber med alle modeller av Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 og 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 og overflatebok 2.
Vi er eksperter på operativsystemene som vanligvis brukes på disse enhetene, for eksempel: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, blant andre.
Du må ikke se lenger, vi har den beste spesialiserte tjenesten dedikert utelukkende til Microsoft Surface-enheter, med kvalitet, sikkerhet og garanterte priser. Og best av alt, vår første anmeldelse er helt gratis.
HVA HAR VI FOR DEG?
Gjenoppretting av data:
Våre høyt utdannede fagfolk vil hjelpe deg med å få all informasjonen fra datamaskinens diskstasjon, enten på grunn av logisk skade eller fysisk skade på stasjonen. Uansett, garanterer vi at vi er det ideelle alternativet for å gjenopprette alle filene dine 100% og på kortest mulig tid.
Endringer på overflateskjermen:
Når det er en ødelagt skjermesak, annullerer Microsoft garantien automatisk, da det er en feil på grunn av eksterne årsaker. Vi vet at det å være bærbare datamaskiner er mer utsatt for utilsiktede fall, så vi har mange kunder med samme situasjon, men rolig, du har løsningen til fingerspissene, du må bare kontakte oss og vi vil løse problemet med skjermen din i øyeblikkene.
Utskifting av overflatebatteri:
Batteriet er levetiden til en datamaskin, det er grunnen til at den gode ytelsen er så viktig, i Kelatos finner du en teknisk tjeneste som hjelper deg med å evaluere nytten av batteriet. Vår første diagnose er helt gratis. Hvis utstyret ditt senere krever utskifting og installasjon av et nytt batteri, vil vi indikere alle utgifter til reservedeler og spesialarbeid.

Llamamos