Svi smo u nekom trenutku doživjeli potpuni gubitak podataka na računalu zbog kvara softvera ili ljudske pogreške. Isto tako, tjeskoba ili problemi povezani s gubitkom važnih podataka prisiljavaju kupca da treba Kelatos uslugu oporavka podataka.

Vraćanje podataka s računala nije lak zadatak, ali obnavljanje podataka s računala Microsoft Surface puno je teže. Srećom, u Kelatosu smo se specijalizirali za oporavak podataka s uređaja Microsoft Surface.

Trebate li uslugu? Tada ćemo pružiti sve što pružamo u trenutku vašeg zahtjeva. Imajte na umu da smo najbolja usluga za oporavak podataka u Madridu.

OBNOVA PODATAKA SPECIJALIZIRANA NA MICROSOFT POVRŠINI

Kelatos nudi uslugu oporavka podataka korištenjem visoko obučenih stručnjaka za oporavak, s dokazanim iskustvom i vještinama prepoznatim po kvaliteti na terenu.

Radimo s određenim tehnikama koje mogu izdvojiti i oporaviti sadržaj pogrešno izgubljen ili uslijed kvara opreme.

Treba imati na umu da se vrlo malo podataka može trajno izgubiti, ali sve će ovisiti o tome koliko brzo radite da biste ih brzo vratili i o vrsti štete koja je od njih pretrpljena. .

Isto tako, ne bojte se za svoje podatke čak i ako vam tvrdi disk otkaže, imamo tehničke stručnjake s iznimnim vještinama.

Kelatos će pružiti uslugu koja vam je potrebna. Zatražite naše usluge.

Što ćemo osigurati za oporavak podataka?

U Kelatosu ćemo vam pružiti oporavak podataka u najrazličitijim okolnostima. Usluga oporavka podataka obuhvaća:

 • Formatirani tvrdi disk nije otkriven
 • Zaraženi virus, ljudska pogreška
 • Oštećena ili izbrisana particija tvrdog diska
 • Izgorjeli su tvrdi disk / fizički blok / dinamička particija
 • Outlook, Microsoft Outlook oporavak ili popravak
 • podaci o poruci
 • Gubitak podataka uslijed prirodnih katastrofa poput poplava, požara
 • Obnovite podatke čak i ako su izbrisani iz koša za smeće.
Surface-05
Surface-02
Surface_Mesa de trabajo 1
SURFACE 22-03
Surface-03

Anterior
Siguiente

Za svaku ćemo situaciju donijeti rješenje, to je naša specijalnost. Nadalje, zahvaljujući našim profesionalcima, oporavak podataka bit će jednostavan zadatak.

U Kelatosu imamo stručnjake koji jamče oporavak podataka. Usluga oporavka podataka vas čeka. Vrijeme je da svom Microsoft Surface uređaju pružite kvalitetu koju zaslužuje.

• BRZ OPORAVAK

Naš tehnički tim radi sa specijaliziranim programima za oporavak izbrisanih datoteka i skeniranje tvrdog diska na klastere slične datotekama. Na taj je način oporavak podataka učinkovitiji i brži.

Kod nas je oporavak vaših podataka sigurnost. Brzina oporavka podataka ovisit će o složenosti gubitka.

Morate li hitno oporaviti svoje podatke? Zatražite uslugu oporavka podataka kelatos.

Kako se vrši oporavak podataka?

Prvo, naš tehnički tim mora složeno procijeniti Microsoftov površinski tim i na temelju dijagnoze odlučit će se postupak za optimalan oporavak datoteka.

O čemu će to ovisiti? Uglavnom vrsta scenarija koja se događa u oporavku podataka. Može biti:

 • KVAR OPERATIVNOG SUSTAVA

To se može dogoditi na jednom pogonu, na particiji ili zbog problema s operativnim sustavom. U tim se slučajevima datoteke trebaju kopirati samo na drugi disk. U Kelatosu imamo alate potrebne za oporavak podataka na temelju ovog scenarija.

Da biste izbjegli ili se pripremili za ove slučajeve, uvijek preporučujemo da napravite tiskanu kopiju Microsoft Surfacea. Ako niste sigurni kako to učiniti, naša tehnička služba Microsoft Surface pomoći će vam i voditi vas kroz postupak.

Utišavanje ili potpuno uklanjanje sumnji naših kupaca presudno je za Kelatos, ako trebate znati više o procesu oporavka podataka, pitajte s povjerenjem.

 • TEŠKI KVAR POGONA

U ovom je slučaju složenost oporavka podataka veća. Rješenje se može mijenjati. Od popravljanja datotečnog sustava do particijske tablice ili izvođenja tehnika oporavka podataka s tvrdog diska.

Naš tim ima iskustvo u izvođenju ove vrste složenog oporavka podataka. Vaša oprema i podaci bit će u najboljim rukama Madrida.

ZAŠTO ZAHTJEVATI NAŠU USLUGU OTPORA PODATAKA?

Korištenjem usluga tvrtke Kelatos dodati ćete pogodnosti za sebe i svoj tim Microsoft Surface. Fer cijene s izvrsnim rezultatima. Ovdje ćemo objasniti neke od prednosti:

 • SPECIJALIZIRANI PROFESIONALCI

Ono što nas karakterizira u Kelatosu je profesionalnost svih naših zaposlenika. Od administrativnog do tehničkog osoblja, oni imaju dokazano iskustvo u svojim područjima rada.

Na području tehničke pomoći imamo inženjere i kvalificirano tehničko osoblje koje će izvršiti potrebne popravke za oporavak vaših podataka.

 • POVOLJNE CIJENE

Radimo po fer cijenama na tržištu tehničkih usluga. Za razliku od ostalih tvrtki, uslugu oporavka podataka naplaćujemo samo.

Naš prioritet je pružiti vam najbolju uslugu oporavka podataka po razumnoj i pristupačnoj cijeni.

 • BESPLATNA CITAT

Svojim kupcima nudimo mogućnost da zatraže točnu i poštenu ponudu za uslugu oporavka podataka Microsoft Surface.

Što biste trebali učiniti Olakšavanje vaše opreme je presudno, pa će tehnički tim imati priliku temeljito procijeniti vašu opremu, dijagnosticirati je i pružiti vam ponudu.

 • POVOLJNI REZULTATI

Imamo evidenciju o uspješno završenom tehničkom radu.

Kupci su najbolja reklama. Stoga je neophodno postizanje rezultata koje očekuje kupac. Radit ćemo na tome da vam ponudimo kvalitetu i profesionalnost.

KORACI ZA TRAŽENJE USLUGE OTKUPA PODATAKA

Zahtjev za uslugom oporavka podataka vrlo je jednostavan. Samo se trebate pridržavati sljedećih koraka:

KONTAKT

Bitan je prvi kontakt. To možete učiniti izravno u našim uredima ili putem telefona. Sad se pitate kako uspostaviti prvi kontakt? Naš telefonski broj i adresa nalaze se na web mjestu Kelatos.

 Ne radimo po dogovoru, bit ćemo vam na raspolaganju od prvog trenutka kada nas kontaktirate i zatražimo uslugu oporavka podataka.

Treba li vaš tim za Microsoft Surface uslugu? Ne oklijevajte i zatražite uslugu. Bit ćete u rukama najbolje profesionalne kvalitete u Madridu.

LAKŠA MICROSOFT POVRŠINSKA OPREMA

Želite li primiti dijagnozu i točan citat? Za to ćete morati pružiti svoju Microsoft Surface opremu našem stručnom tehničkom timu.

Istodobno, vaša će se oprema procijeniti na moguću tehničku štetu koja bi mogla dovesti do gubitka podataka.

Naš administrativni tim bit će zadužen za osiguravanje proračuna koji najbolje odgovara vašim potrebama i potrebama vašeg tima. Imajte na umu da je naš prioritet vratiti funkcionalnost vaše opreme.

Usluga oporavka podataka potrebna je vašem računalu Microsoft Surface.

POČNITE POPRAVKE

Ako se kupac složi s proračunom, tehnički posao za postizanje oporavka podataka započet će odmah.

Usluga oporavka podataka može trajati od tjedan dana do 15 dana. Sve ovisi o složenosti tehnika oporavka koje će se implementirati na Microsoftovo računalo.

Datumi isporuke bit će dogovoreni s kupcem. Ako se iz bilo kojeg razloga izvan našeg osoblja ne može ispoštovati datum isporuke, odmah ćete biti obaviješteni.

Na taj način potičemo komunikaciju između klijenta i tima. Uz održavanje korisničke usluge na optimalnoj razini.

Vaš uređaj Microsoft Surface zaslužuje odgovarajuću tehničku uslugu. Usluga Kelatos Data Recovery je ono što tražite.

NARUČITE SERVIS KELATOS

Što čekate da biste zatražili uslugu oporavka podataka? Zahtjev za uslugom vrlo je jednostavan, a koristi su beskrajne.

Uz to, vaš će tim biti u iskusnim rukama, što možete otkriti u našim objektima.

Naš tim će vam biti na usluzi. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim uslugama i načinu njihovog korištenja, možete ih sigurno izraziti našem timu.

Isto tako, Kelatos želi pružiti izvrsne usluge koje omogućuju obnavljanje funkcionalnosti IT opreme.

S nama će vaš Microsoft Surface uređaj biti bez muke. Osim toga, pružit ćemo vam kvalitetne rezultate.

Upoznajte nas na:

Telefon: 914 46 85 03

Mobitel: 601 289 443

Whatsapp: 618 546 663