Tots hem patit, en algun moment, la pèrdua completa de dades del nostre ordinador a causa de problemes de programari o d’algun error humà. Així mateix, l’ansietat o els problemes que sorgeixen a causa de la pèrdua de dades importants fan que el client necessiti el servei de recuperació de dades de Kelatos.

Restaurar dades des d’un ordinador no és una tasca fàcil, però restaurar dades des d’un ordinador Microsoft Surface és molt més difícil. Afortunadament, a Kelatos ens especialitzem en la recuperació de dades dels equips de Microsoft Surface.

Necessiteu el servei? A continuació, us proporcionarem tot el que us proporcionarem en el moment de la vostra sol·licitud. Recordeu, som el millor servei de recuperació de dades de Madrid.

RECUPERACIÓ DE DADES ESPECIALITZADES EN MICROSOFT SURFACE

Kelatos proporciona un servei de recuperació de dades mitjançant l’ús de professionals de recuperació altament qualificats amb experiència i habilitats verificables reconegudes per la seva qualitat a la zona.

Treballem amb tècniques específiques que seran capaços d’extreure i recuperar el contingut perdut de manera incorrecta o a causa d’un avaria de l’equip.

Cal recordar que hi ha molt poques ocasions en què es puguin perdre dades de forma permanent, però tot dependrà de la rapidesa amb què s’operarà per obtenir la seva ràpida recuperació i del tipus de danys que pateix l’equip de Microsoft Surface.

De la mateixa manera, no tingueu por de les vostres dades, fins i tot si el disc dur es bloqueja, comptem amb professionals tècnics amb excel·lents habilitats.

Kelatos us proporcionarà el servei que necessiteu. Demana els nostres serveis.

Què proporcionarem per a la recuperació de les vostres dades?

A Kelatos, us proporcionarem la recuperació de dades en una àmplia varietat de circumstàncies. El servei de recuperació de dades inclou:

• El disc dur formatat no es detecta
• Virus infectat, error humà
• Partició del disc dur danyada o suprimida
• El disc dur / bloc físic / partició dinàmica s’ha esgotat
• Outlook, recuperació o reparació de Microsoft Outlook
• informació del missatge
• Pèrdua de dades a causa de desastres naturals com inundacions, incendis
• Recupereu dades encara que hagin estat suprimides de la paperera de reciclatge.

És la nostra especialitat per a cada situació que li oferim una solució. A més, a través del nostre personal professional, la recuperació de dades serà una tasca fàcil.

A Kelatos comptem amb especialistes que asseguraran la recuperació de dades. El servei de recuperació de dades us espera. És hora de donar als equips de Microsoft Surface la qualitat que es mereix.

• RECUPERACIÓ RÀPIDA

El nostre personal tècnic treballa amb programes especialitzats per recuperar fitxers suprimits i que analitzen el disc dur per trobar clústers que s’assemblin a fitxers. D’aquesta manera, la recuperació de dades és més eficaç i ràpida.

Amb nosaltres, la recuperació de les vostres dades és una garantia. La velocitat de recuperació de dades dependrà de la complexitat de la pèrdua.

Necessiteu recuperar les vostres dades amb urgència? Sol·liciteu el servei de recuperació de dades kelatos.

Com procediu amb la recuperació de dades?

En primer lloc, l’equip de Microsoft Surface ha de ser avaluat de manera complexa pel nostre personal tècnic i, en funció del diagnòstic, es decidirà el procediment a realitzar per a la recuperació òptima dels fitxers.

De què dependrà? Sobretot el tipus d’escenari que es produeix en la recuperació de dades. Aquests podrien ser:

  • FALLA DEL SISTEMA OPERATIU

Pot passar en un sol disc, en una partició o a causa de problemes al sistema operatiu. En aquests casos, només cal copiar els fitxers a un altre disc. A Kelatos disposem de les eines necessàries per dur a terme la recuperació de dades en funció d’aquest escenari.

Per evitar o preparar-vos per a aquests casos, sempre us recomanem que feu una còpia impresa del vostre Microsoft Surface. Si no sabeu com fer-ho, el personal del servei tècnic de Microsoft Surface us ajudarà i us explicarà el procés corresponent.

Mitigar o eliminar completament els dubtes dels nostres clients és crucial per a Kelatos. Si necessiteu saber més sobre el procés de recuperació de dades, pregunteu amb confiança.

  • FALLA DE DISC DUR

En aquest cas, la complexitat de recuperar les dades és més gran. La solució es pot variar. Des de la reparació del sistema de fitxers, fins a la taula de particions o la realització de tècniques de recuperació de dades del disc dur.

El nostre personal té experiència en la realització d’aquest tipus de recuperació de dades complexa. El vostre equipament i dades estaran a les millors mans de Madrid.

PER QUÈ SOL·LICITEU EL NOSTRE SERVEI DE RECUPERACIÓ DE DADES?

En sol·licitar els serveis de l’empresa Kelatos, afegiràs avantatges a tu mateix i al teu equip de Microsoft Surface. Des de preus justos fins a resultats òptims. Aquí expliquem alguns dels avantatges:

• PROFESSIONALS ESPECIALITZATS

El que ens caracteritza a Kelatos és la professionalitat de tot el nostre personal. Des del personal administratiu fins al personal tècnic, tenen experiència contrastada en les seves respectives àrees de treball.

A l’àrea de servei tècnic, disposem d’enginyers i personal tècnic qualificat que realitzarà les reparacions necessàries per recuperar les seves dades.

• PREUS ACCESSIBLES

Treballem amb preus justos al mercat de serveis tècnics. A diferència d’altres empreses, cobrem la fira pel servei de recuperació de dades.

La nostra prioritat és oferir-vos el millor servei de recuperació de dades a un preu raonable i assequible.

• PREU GRATU .T

Oferim als nostres clients l’oportunitat de sol·licitar un pressupost precís i just del seu servei de recuperació de dades de Microsoft Surface.

Què deuries fer? Facilitar el vostre equip és essencial, d’aquesta manera el personal tècnic tindrà l’oportunitat d’avaluar a fons el vostre equip, diagnosticar-lo i proporcionar-vos un pressupost.

• RESULTATS FAVORABLES

Tenim un registre de treballs tècnics acabats amb èxit.

Els clients són els millors anuncis. Per tant, és crucial obtenir els resultats que espera el client. Treballarem per proporcionar-vos qualitat i professionalitat.

PASSOS PER SOL·LICITAR EL SERVEI DE RECUPERACIÓ DE DADES

Sol·licitar el nostre servei de recuperació de dades és molt senzill. Només heu de seguir els passos següents:

CONTACTE

Fer el primer contacte és el més important. Ho podeu fer directament a les nostres oficines o per telèfon. Ara, us pregunteu com establir el primer contacte? El nostre número de telèfon i adreça es proporcionen al lloc web de Kelatos.

No treballem amb cites anteriors, estarem a la vostra disposició des del primer moment que us poseu en contacte per sol·licitar el servei de recuperació de dades.

El vostre equip de Microsoft Surface necessita el servei? No ho dubti i sol·liciti el servei. Estaràs a les millors mans de qualitat professional a Madrid.

FACILITAR EQUIPS DE SUPERFÍCIE MICROSOFT

Voleu rebre un diagnòstic i un pressupost precisos? Per a això, haureu de subministrar el vostre equip Microsoft Surface al nostre personal tècnic especialitzat.

Al mateix temps, el vostre equip serà avaluat per altres possibles danys tècnics que puguin comportar la pèrdua de dades.

El nostre personal administratiu s’encarregarà de proporcionar-vos el pressupost que millor s’adapti a les vostres necessitats i a les del vostre equip. Recordeu, la nostra prioritat és restaurar la funcionalitat del vostre equip.

El servei de recuperació de dades és el que necessita el vostre equip Microsoft Surface.

COMENÇA LES REPARACIONS

En cas que el client estigui d’acord amb el pressupost, el treball tècnic per obtenir les dades recuperades començarà immediatament.

El servei de recuperació de dades pot trigar entre una setmana i 15 dies. Tot depèn de la complexitat de les tècniques de recuperació que s’implementaran a l’ordinador Microsoft.

Les dates d’entrega s’acordaran amb el client. En cas que per qualsevol motiu extern al nostre personal, no es pugui respectar la data de lliurament, se us notificarà immediatament.

D’aquesta manera, fomentem la comunicació entre el client i el personal. A més de mantenir l’atenció al client en un nivell òptim.

El vostre equip Microsoft Surface mereix un servei tècnic de la seva alçada. El servei de recuperació de dades Kelatos és el que heu estat buscant.

SOL·LICITEU EL SERVEI KELATOS

A què espereu per sol·licitar el servei de recuperació de dades? Sol·licitar el servei és molt senzill i els avantatges són innombrables.

A més, el vostre equip estarà en mans d’experts, que podreu conèixer a les nostres instal·lacions.

El nostre personal estarà al vostre servei. Si teniu dubtes sobre els nostres serveis i sobre com utilitzar-los, podeu expressar-los amb seguretat al nostre personal.

Així mateix, Kelatos, té com a objectiu proporcionar serveis òptims que permetin restaurar la funcionalitat dels equips informàtics.

Amb nosaltres, el vostre equip de Microsoft Surface no tindrà problemes. A més, li oferirem resultats de qualitat.

Troba’ns a:

Telèfon: 914 46 85 03

Mòbil: 601 289 443

Whatsapp: 618 546 663