Cu toții am suferit, la un moment dat, pierderea completă a datelor de pe computerul nostru, din cauza unor probleme de software sau a unor erori umane. De asemenea, anxietatea sau problemele care apar din cauza pierderii datelor importante fac ca clientul să aibă nevoie de serviciul de recuperare a datelor Kelatos.

Restaurarea datelor de pe un computer nu este o sarcină ușoară, dar restaurarea datelor de pe un computer Microsoft Surface este mult mai dificilă. Din fericire, la Kelatos suntem specializați în recuperarea datelor de pe echipamentele Microsoft Surface.

Ai nevoie de serviciu? Mai jos vă vom oferi tot ce vă vom oferi în momentul solicitării dvs. Amintiți-vă, suntem cel mai bun serviciu de recuperare a datelor din Madrid.

RECUPERAREA DATELOR SPECIALIZATE PE SUPRAFATA MICROSOFT

Kelatos oferă un serviciu de recuperare a datelor prin utilizarea unor profesioniști de recuperare cu înaltă calificare, cu experiență verificabilă și abilități recunoscute pentru calitatea lor în zonă.

Lucrăm cu tehnici specifice care vor putea extrage și recupera greșit conținutul pierdut sau din cauza defecțiunii echipamentului.

Trebuie amintit că există foarte puține ocazii în care datele pot fi pierdute definitiv, dar totul va depinde de viteza cu care veți opera pentru a obține recuperarea promptă a acestuia și de tipul de daune suferite de echipamentul Microsoft Surface.

La fel, nu vă temeți de datele dvs., chiar dacă hard diskul dvs. se blochează, avem profesioniști tehnici cu abilități remarcabile.

Kelatos vă va oferi serviciul de care aveți nevoie. Solicitați serviciile noastre.

Ce vom oferi pentru recuperarea datelor dvs.

La Kelatos, vă vom oferi recuperarea datelor într-o mare varietate de circumstanțe. Serviciul de recuperare a datelor acoperă:

• Hard disk-ul formatat nu este detectat
• Virus infectat, eroare umană
• Partiția hard diskului deteriorată sau ștearsă
• Hard disk / bloc fizic / partiție dinamică arsă
• Outlook, recuperare sau reparare Microsoft Outlook
• informații despre mesaje
• Pierderea datelor din cauza dezastrelor naturale, cum ar fi inundațiile, incendiile
• Recuperați datele chiar dacă au fost șterse din Coșul de reciclare.

Surface-05
Surface-02
Surface_Mesa de trabajo 1
SURFACE 22-03
Surface-03
Anterior Siguiente

Pentru fiecare situație vă vom oferi o soluție, este specialitatea noastră. De asemenea, prin intermediul personalului nostru profesionist, recuperarea datelor va fi o sarcină ușoară.

În Kelatos avem specialiști care vor asigura recuperarea datelor. Serviciul de recuperare a datelor vă așteaptă. Este timpul să oferiți echipamentului dvs. Microsoft Surface calitatea pe care o merită.

• RECUPERARE RAPIDA

Personalul nostru tehnic lucrează cu programe specializate pentru a recupera fișierele șterse și care scanează hard diskul pentru a găsi clustere care seamănă cu fișiere. În acest fel, recuperarea datelor este mai eficientă și mai rapidă.

La noi, recuperarea datelor dvs. este o siguranță. Viteza de recuperare a datelor va depinde de complexitatea pierderii.

Trebuie să vă recuperați urgent datele? Solicitați serviciul de recuperare a datelor kelatos.

Cum procedați cu recuperarea datelor?

În primul rând, echipa Microsoft Surface trebuie evaluată într-un mod complex de către personalul nostru tehnic și, pe baza diagnosticului, se va decide procedura care trebuie efectuată pentru recuperarea optimă a fișierelor.

De ce va depinde? Mai ales tipul de scenariu care apare în recuperarea datelor. Acestea ar putea fi:

  • EȘECUL SISTEMULUI DE FUNCȚIONARE

Se poate întâmpla pe un singur disc, pe o partiție sau din cauza problemelor din sistemul de operare. În aceste cazuri, fișierele trebuie copiate doar pe alt disc. La Kelatos avem instrumentele de care aveți nevoie pentru a efectua recuperarea datelor pe baza acestui scenariu.

Pentru a evita sau a vă pregăti pentru aceste cazuri, vă recomandăm întotdeauna să faceți o copie pe hârtie a Microsoft Surface. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, personalul nostru de servicii tehnice Microsoft Surface vă va ajuta și vă va explica procesul corespunzător.

Atenuarea sau eliminarea completă a îndoielilor clienților noștri este crucială pentru Kelatos, dacă aveți nevoie să aflați mai multe despre procesul de recuperare a datelor, întrebați cu încredere.

  • EȘECUL DISCUȚIEI HARD

În acest caz, complexitatea recuperării datelor este mai mare. Soluția poate fi variată. De la repararea sistemului de fișiere, până la tabela de partiții sau efectuarea tehnicilor de recuperare a datelor de pe hard disk.

Personalul nostru are experiență în efectuarea acestui tip de recuperare complexă a datelor. Echipamentul și datele dvs. vor fi în cele mai bune mâini ale Madridului.

DE CE CERI SERVICIUL NOSTRU DE RECUPERARE A DATELOR?

Solicitând serviciile companiei Kelatos, veți adăuga avantaje pentru dvs. și pentru echipa dvs. Microsoft Surface. De la prețuri corecte la rezultate optime. Aici, vă explicăm câteva dintre beneficii:

• PROFESIONISTI SPECIALIZATI

Ceea ce ne caracterizează în Kelatos este profesionalismul întregului personal. De la personalul administrativ la personalul tehnic, aceștia au o experiență verificabilă în domeniile lor de lucru respective.

În zona de service tehnic, avem ingineri și personal tehnic calificat care va efectua reparațiile necesare pentru recuperarea datelor dumneavoastră.

• PREȚURI ACCESIBILE

Lucrăm cu prețuri corecte pe piața serviciilor tehnice. Spre deosebire de alte companii, percepem tariful pentru serviciul de recuperare a datelor.

Prioritatea noastră este să vă oferim cel mai bun serviciu de recuperare a datelor la un preț rezonabil și accesibil.

• COTARE GRATUITĂ

Oferim clienților noștri posibilitatea de a solicita o ofertă corectă și corectă pentru serviciul lor de recuperare a datelor Microsoft Surface.

Ceea ce ar trebui să faci? Facilitarea echipamentului dvs. este esențială, astfel încât personalul tehnic va avea ocazia să vă evalueze temeinic echipamentul, să îl diagnosticheze și să vă ofere o ofertă.

• REZULTATE FAVORABILE

Avem o evidență a lucrărilor tehnice finalizate cu succes.

Clienții sunt cea mai bună reclamă. Prin urmare, obținerea rezultatelor pe care clientul le așteaptă este crucială. Vom lucra pentru a vă oferi calitate și profesionalism.

PAȘI PENTRU CEREREA SERVICIULUI DE RECUPERARE A DATELOR

Solicitarea serviciului nostru de recuperare a datelor este foarte simplă. Trebuie doar să respectați următorii pași:

A LUA LEGATURA

Efectuarea primului contact este principalul lucru. O puteți face direct în birourile noastre sau prin telefon. Acum, vă întrebați cum să faceți primul contact? Numărul și adresa noastră de telefon sunt furnizate pe site-ul web Kelatos.

Nu lucrăm cu programările anterioare, vom fi la dispoziția dumneavoastră din primul moment în care ne contactați pentru a solicita serviciul de recuperare a datelor.

Echipa dvs. Microsoft Surface are nevoie de serviciu? Nu ezitați și solicitați serviciul. Veți fi în cele mai bune mâini de calitate profesională la Madrid.

FACILITAȚI ECHIPAMENTE DE SUPRAFEȚĂ MICROSOFT

Doriți să primiți un diagnostic și o ofertă exacte? Pentru aceasta, va trebui să furnizați echipamentul Microsoft Surface personalului nostru tehnic specializat.

În același timp, echipamentul dvs. va fi evaluat pentru alte posibile daune tehnice care ar putea duce la pierderea datelor.

Personalul nostru administrativ va avea grijă să vă ofere bugetul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și celor ale echipei dvs. Amintiți-vă, prioritatea noastră este de a restabili funcționalitatea echipamentului dvs.

Serviciul de recuperare a datelor este ceea ce are nevoie computerul dvs. Microsoft Surface.

ÎNCEPEȚI REPARAȚII

În cazul în care clientul este de acord cu bugetul, lucrările tehnice pentru obținerea datelor recuperate vor începe imediat.

Serviciul de recuperare a datelor poate dura de la o săptămână la 15 zile. Totul depinde de complexitatea tehnicilor de recuperare care urmează să fie implementate pe computerul dvs. Microsoft.

Datele de livrare vor fi convenite cu clientul. În cazul în care, din orice motiv extern personalului nostru, data livrării nu poate fi respectată, veți fi informat imediat.

În acest fel, încurajăm comunicarea între client și personal. Pe lângă menținerea serviciului pentru clienți la un nivel optim.

Echipamentul dvs. Microsoft Surface merită un serviciu tehnic de înălțime. Serviciul de recuperare a datelor Kelatos este ceea ce ați căutat.

CERI SERVICIUL KELATOS

Ce aștepți pentru a solicita serviciul de recuperare a datelor? Solicitarea serviciului este foarte simplă, iar beneficiile sunt nenumărate.

În plus, echipa dvs. va fi pe mâini de experți, pe care le puteți cunoaște la facilitățile noastre.

Personalul nostru va fi la dispoziția dumneavoastră. Dacă aveți îndoieli cu privire la serviciile noastre și cum să le utilizați, le puteți exprima în siguranță personalului nostru.

La fel, Kelatos își propune să ofere servicii optime care să permită restabilirea funcționalității echipamentelor informatice.

La noi, echipamentul dvs. Microsoft Surface nu va avea probleme. În plus, vă vom oferi rezultate de calitate.

Găsește-ne pe:

Telefon: 914 46 85 03

Mobil: 601 289 443

Whatsapp: 618 546 663