Servei Tècnic, reparació Microsoft Surface, recuperació de Dades

Kelatos i Surface el millor equip! Si estàs buscant una completa assessoria i servei tècnic el tenim per a tu.
Coneixem cadascuna de les teves necessitats per això som la solució perfecta al teu problema. Els equips de Microsoft Surface compten amb tecnologia d’alta gamma, per això el més recomanable és deixar-lo en mans professionals.
En Kelatos ens capacitem constantment per estar a l’una de les noves tècniques i eines que surtin al mercat, per oferir-te el millor servei tècnic per a Microsoft Surface de tot Espanya i als millors preus.
Posem a la teva disposició el més complet estoc de recanvis i accessoris originals a la nostra botiga, de manera que trobaràs tot el necessari en un mateix lloc per a la teva comoditat.
Treballem amb tots els models de Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 i 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 i Surface Book 2.
Som experts en els Sistemes Operatius comunament usats en aquests equips com el són: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, entre d’altres.
No busquis més, tenim el millor servei especialitzat dedicat exclusivament a unitats Microsoft Surface, amb qualitat, seguretat i preus garantits. I el millor de tot és que, la nostra primera revisió és totalment gratis.
¿QUE TENIM PER A TU?
Recuperació de Dades:
Els nostres professionals altament capacitats t’ajudaran a obtenir tota la informació de la unitat de disc del teu equip, ja sigui per dany lògic o per dany físic a la unitat. Sigui quin sigui el cas et garantim que som l’opció ideal per recuperar al 100% tots els teus arxius i en el menor temps possible.
Canvis de Pantalla Surface:
Quan hi ha un cas de pantalla trencada, Microsoft automàticament anul la garantia, ja que és una avaria per causes externes. Sabem que en ser equips portàtils són més susceptibles a caigudes accidentals, per la qual cosa tenim molts clients amb aquesta mateixa situació, però tranquil, tens la solució a l’abast de la mà, només has de contactar amb nosaltres i solucionarem el problema de la pantalla a instants.
Reemplaçament de Bateria Surface:
La bateria és la vida d’un ordinador, per això és tan important el seu bon rendiment, en Kelatos trobaràs un servei tècnic que t’ajudarà a avaluar la utilitat de la teva bateria. El nostre diagnòstic inicial és completament gratuït. Si posteriorment el teu equip requereix canvi i instal·lació d’una nova bateria t’indicarem totes les despeses per recanvi i mà d’obra especialitzada.

Llamamos