Shërbim teknik i sipërfaqes Microsoft, riparim

Kelatos dhe Surface skuadra më e mirë! Nëse jeni duke kërkuar këshillë të plotë, shërbim teknik dhe pjesë rezervë origjinale, ne i kemi ato për ju.
Ne e dimë secilën nga nevojat tuaja, kështu që ne jemi zgjidhja perfekte për problemin tuaj. Pajisjet e Microsoft Surface kanë teknologji të nivelit të lartë, kështu që është më mirë t’i lini ato në duar profesionale. Ne do t’ju ndihmojmë të mbani kompjuterin tuaj në kushte optimale, duke rritur jetën dhe performancën e tij.
Në Kelatos ne vazhdojmë të stërvitemi veten për të vazhduar me teknikat dhe mjetet e reja që dalin në treg, për t’ju ofruar shërbimin teknik më të mirë dhe më të plotë për Microsoft Surface të të gjithë Madridit dhe me çmime të jashtëzakonshme.
Cilat janë përfitimet e punësimit në ne?
Pajisjet romane dhe staf shumë të trajnuar, me më shumë se 10 vjet rekord të dëshmuar, ne marrim pjesë në mënyrë të mbërritjes, kështu që nuk duhet të prisni për një takim.
Ne kemi Express Service, për të zgjidhur edhe rastet më komplekse brenda një kohe të shkurtër.
Ne ofrojmë shërbime të shumta dhe pjesë rezervë origjinale në një vend.
Unike në treg me 1 vit garanci.
Diagnostifikimi dhe rishikimi i parë është plotësisht falas.
Vendndodhja Qendrore, na gjeni në Lagjen Chamberí, Rruga Joaquín María López, 26, 28015 Madrid, shumë afër stacionit të metrosë Islas Philippines.

Ne punojmë me të gjitha modelet e Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 and 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 dhe Libri Surface 2.
Ne vendosim në dispozicionin tuaj pjesën më të plotë të pjesëve rezervë dhe aksesorëve origjinalë në dyqanin tonë, kështu që ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në një vend për lehtësinë tuaj.
Ne jemi ekspertë të Sistemeve Operative që zakonisht përdoren në këto pajisje si: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, ndër të tjera.
Në objektet tona do të keni një Shërbim Premium të dedikuar ekskluzivisht për njësitë e Microsoft Surface, me cilësi, siguri dhe çmime të garantuara. Ju kujtojmë që i pari ynë është një përmbledhje falas, pa nënkuptuar asnjë lloj angazhimi.

A I DINI SHICRBIMET TONA?
Rimëkëmbja e të dhënave:
Profesionistët tanë të trajnuar shumë do t’ju ndihmojnë të merrni të gjitha informacionet nga disku i kompjuterit tuaj, qoftë për shkak të dëmtimit logjik ose dëmtimit fizik të diskut. Sido që të jetë, ne garantojmë se jemi opsioni ideal për të rikuperuar të gjitha skedarët tuaj 100% dhe në kohën më të shkurtër të mundshme.
Ndryshimi i ekranit sipërfaqësor:
 Kur ka një rast ekrani të thyer, Microsoft automatikisht heq garancinë, pasi është një gabim për shkaqe të jashtme. Ne e dimë që të jesh kompjuterë i lëvizshëm është më i ndjeshëm ndaj pikave aksidentale, kështu që kemi shumë klientë me të njëjtën situatë, por të qetë, ju keni zgjidhjen në majë të gishtave, thjesht duhet të na kontaktoni dhe ne do të zgjidhim problemin e ekranit tuaj në momente.
Zëvendësimi i baterisë sipërfaqësore:
Bateria është jeta e një kompjuteri, kjo është arsyeja pse performanca e mirë e tij është kaq e rëndësishme, në Kelatos do të gjeni një shërbim teknik që do t’ju ndihmojë të vlerësoni dobinë e baterisë tuaj. Diagnoza jonë fillestare është plotësisht falas. Nëse pajisjet tuaja më pas kërkojnë zëvendësimin dhe instalimin e një baterie të re, ne do të tregojmë të gjitha shpenzimet për pjesët rezervë dhe punën e specializuar.
Zhbllokoni sipërfaqen e Microsoft:
Ky është një nga problemet kryesore të klientëve tanë dhe për fat të keq duhet të ju them se, nuk është diçka që mund të zgjidhet në shtëpi, ne e dimë shumë mirë si ta bëjmë atë, ne zhbllokojmë pajisjet tuaja në mënyrë që të mund të përdorni menjëherë dhe me të gjitha funksionalitetet e tij që po zhvillohen.
Thjesht na kontaktoni, numrat tanë do të jenë në dispozicion për ju, duke formuar numrin 914 468 503, ne me kënaqësi do t’ju ndihmojmë.
Instalimi i Windows:
Sistemet operative ndryshojnë sipas secilit model Surface, ato janë përshtatur me funksionalitetet e veçanta të secilës njësi. Ne karakterizohet duke kryer shërbimin e riparimit, zëvendësimit dhe instalimit të Windows më të përshtatshëm për kompjuterin tuaj, kemi një shërbim urgjent instalimi, për të kënaqur klientët tanë më të kërkuar.
Probleme me Wifi-un tuaj?
Ejani tek ne, profesionistët tanë (Inxhinierë, teknikë dhe specialistë) do të jenë gjithmonë në dispozicion për të siguruar një diagnozë dhe këshilla të plotë, ku ne do të tregojmë se cili është problemi i njësisë tuaj dhe të gjitha metodat e riparimit që mund të aplikojmë, për të zgjidhur çdo lloj dështimi në çast.

A mendoni se njësia juaj është e ngadaltë apo po funksionon gabimisht?
Ne mund të përballemi me një virus malware, asnjë kompjuter nuk është i sigurt nga këto viruse me qëllim të keq, të cilat mund të shkaktojnë dëme serioze në njësi. Ekipi ynë kryen një ndërhyrje teknike efektive, për të pastruar plotësisht njësinë tuaj dhe për të siguruar eleminimin e çdo vizitorët të pakëndshëm.
Viruset e malware kanë emra të ndryshëm, por secila përfaqëson një kërcënim serioz për kompjuterin tuaj:
 Adware / PUP: Ata janë lloji më i zakonshëm i virusit, ato lejojnë hyrjen në reklama të padëshiruara.
Trojans: Ata janë më të rrezikshmit, me ta ju mund të humbni informacione të rëndësishme private.
Shishe dhe mashtrues: Viruse më të vegjël, por ato dëmtojnë gjithashtu funksionimin e saktë të njësisë tuaj.
Ransomware / Crypto-Ransomware: Kjo klasë e virusit është e lidhur me mashtrim elektronik dhe zhvatje, kështu që ju duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm.
Siç do ta shihni është shumë e rëndësishme të ruani njësinë dhe informacionin tuaj nga këto viruse të rrezikshme, të cilat mund të vënë në rrezik sigurinë e informacionit tuaj, mos merrni rreziqe të panevojshme dhe të shkoni në dyqanin tonë, ne me kënaqësi do të analizojmë pajisjet tuaja për të siguruar të dhënat tuaja dhe paqen tuaj të mendjes .
Një shërbim që nuk do ta gjeni lehtësisht është zgjerimi i hard diskut, për këtë ne kemi specializuar, duke sjellë teknikat më inovative dhe efikase, e gjithë kjo do të jetë shumë më e lirë dhe më produktive sesa duket, ju ftojmë ta kontrolloni vetë.
Statistikat dhe mendimet e qindra klientëve konfirmojnë qartë nivelin tonë të angazhimit, shërbimit dhe besimit, kjo është arsyeja pse ne kemi mbetur si pionierë në këtë fushë konkurruese, duke arritur shifrat më të mira të rasteve të suksesshme në të gjithë territorin Spanjoll.

Llamamos