Shërbimi teknik i sipërfaqes Microsoft, Rimëkëmbja e të dhënave

Kelatos dhe Surface skuadra më e mirë! Nëse jeni duke kërkuar për këshilla të plota dhe shërbim teknik, ne i kemi për ju.
Ne e dimë secilën nga nevojat tuaja, kështu që ne jemi zgjidhja perfekte për problemin tuaj. Pajisjet Microsoft Surface kanë teknologji të nivelit të lartë, kështu që është më mirë ta lini atë në duar profesionale.
Në Kelatos ne vazhdojmë të stërvitemi veten për të mbajtur ritmin me teknikat dhe mjetet e reja që dalin në treg, për t’ju ofruar shërbimin më të mirë teknik për Microsoft Surface në të gjithë Spanjën dhe me çmimet më të mira.
Ne vendosim në dispozicionin tuaj pjesën më të plotë të pjesëve rezervë dhe aksesorëve origjinalë në dyqanin tonë, kështu që ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet në një vend për lehtësinë tuaj.
Ne punojmë me të gjitha modelet e Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 and 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 dhe Libri Surface 2.
Ne jemi ekspertë të Sistemeve Operative që zakonisht përdoren në këto pajisje si: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, ndër të tjera.
Mos shikoni më tej, ne kemi shërbimin më të mirë të specializuar të dedikuar ekskluzivisht për njësitë e Microsoft Surface, me cilësi, siguri dhe çmime të garantuara. Dhe më e mira për të gjitha, rishikimi ynë i parë është krejtësisht falas.
FAR DO KEMI P FORR TY?
Rimëkëmbja e të dhënave:
Profesionistët tanë shumë të trajnuar do t’ju ndihmojnë të merrni të gjitha informacionet nga disku i kompjuterit tuaj, qoftë për shkak të dëmtimit logjik ose dëmtimit fizik të diskut. Sido që të jetë, ne garantojmë se jemi opsioni ideal për të rikuperuar të gjitha skedarët tuaj 100% dhe në kohën më të shkurtër të mundshme.
Ndryshimet në ekranin sipërfaqësor:
Kur ka një rast të prishur në ekran, Microsoft automatikisht heq garancinë, pasi është një gabim për shkaqe të jashtme. Ne e dimë që të jesh kompjuterë i lëvizshëm është më i ndjeshëm ndaj pikave aksidentale, kështu që kemi shumë klientë me këtë situatë të njëjtë, por të qetë, ju keni zgjidhjen në majë të gishtave, thjesht duhet të na kontaktoni dhe ne do të zgjidhim problemin e ekranit tuaj në momente.
Zëvendësimi i baterisë sipërfaqësore:
Bateria është jeta e një kompjuteri, kjo është arsyeja pse performanca e mirë e tij është kaq e rëndësishme, në Kelatos do të gjeni një shërbim teknik që do t’ju ndihmojë të vlerësoni dobinë e baterisë tuaj. Diagnoza jonë fillestare është plotësisht falas. Nëse pajisja juaj më pas kërkon zëvendësimin dhe instalimin e një baterie të re, ne do të tregojmë të gjitha shpenzimet për pjesët rezervë dhe punën e specializuar.

Llamamos