Technische dienst van Microsoft Surface

Kelatos en Surface het beste team! Als u op zoek bent naar compleet advies en technische service hebben wij het voor u.
We kennen elk van uw behoeften, dus we zijn de perfecte oplossing voor uw probleem. Microsoft Surface-apparatuur heeft hoogwaardige technologie, dus het is het beste om het in professionele handen te laten.
Bij Kelatos trainen we onszelf voortdurend om gelijke tred te houden met de nieuwe technieken en tools die op de markt zijn, om u de beste technische service voor Microsoft Surface in heel Spanje en tegen de beste prijzen te bieden.
We stellen de meest complete voorraad reserveonderdelen en originele accessoires in onze winkel tot uw beschikking, zodat u voor uw gemak alles op één plek vindt.
We werken met alle modellen van Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 en 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 en Surface Book 2.
Wij zijn experts in de besturingssystemen die vaak worden gebruikt in deze apparaten, zoals: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, onder anderen.
Zoek niet verder, we hebben de beste gespecialiseerde service exclusief voor Microsoft Surface-eenheden, met kwaliteit, veiligheid en gegarandeerde prijzen. En het beste van alles, onze eerste beoordeling is helemaal gratis.
WAT HEBBEN WE VOOR U?
Gegevensherstel:
Onze hoog opgeleide professionals helpen u alle informatie van het schijfstation van uw computer te halen, hetzij als gevolg van logische schade of fysieke schade aan het station. Hoe dan ook, wij garanderen dat we de ideale optie zijn om al uw bestanden 100% en in de kortst mogelijke tijd te herstellen.
Surface Screen Changes:
Wanneer er een geval met een gebroken scherm is, maakt Microsoft automatisch de garantie ongeldig, omdat het een fout is vanwege externe oorzaken. We weten dat draagbare computers vatbaarder zijn voor onbedoelde vallen, dus we hebben veel klanten met dezelfde situatie, maar kalm, je hebt de oplossing binnen handbereik, je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en we zullen het probleem met je scherm oplossen momenten.
Vervanging van oppervlaktebatterij:
De batterij heeft de levensduur van een computer, daarom zijn de goede prestaties zo belangrijk, in Kelatos vindt u een technische dienst die u helpt het nut van uw batterij te evalueren. Onze eerste diagnose is volledig gratis. Als uw apparatuur vervolgens moet worden vervangen en een nieuwe batterij moet worden geplaatst, geven we alle kosten voor reserveonderdelen en gespecialiseerde arbeid aan.

Llamamos