Tehnička služba, Popravak Microsoftove površine, Oporavak podataka

Kelatos i Surface najbolji tim! Ako tražite potpuni savjet i tehničku uslugu, mi ga imamo za vas.
Znamo svaku vašu potrebu pa smo savršeno rješenje vašeg problema. Microsoft Surface oprema ima vrhunsku tehnologiju, pa je najbolje ostaviti je u profesionalnim rukama.
U tvrtki Kelatos stalno se uvježbavamo kako bismo išli u korak s novim tehnikama i alatima koji dolaze na tržište, kako bismo vam ponudili najbolju tehničku uslugu za Microsoft Surface u cijeloj Španjolskoj i po najpovoljnijim cijenama.
Na raspolaganju smo vam najkompletnije zalihe rezervnih dijelova i originalnih dodataka u našoj trgovini, tako da ćete na jednom mjestu pronaći sve što vam je potrebno za vašu udobnost.
Radimo sa svim modelima Surface-a: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 i 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703. i površinska knjiga 2.
Mi smo stručnjaci za operativne sustave koji se često koriste na ovim uređajima kao što su: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, između ostalih.
Ne tražite dalje, imamo najbolju specijaliziranu uslugu posvećenu isključivo Microsoftovim površinskim jedinicama, s kvalitetom, sigurnošću i zagarantovanim cijenama. I što je najbolje, naš prvi pregled je potpuno besplatan.
ŠTO IMAMO ZA VAS?
Oporavak podataka:
Naši visoko obučeni stručnjaci pomoći će vam da dobijete sve informacije s diska vašeg računala, bilo zbog logičnih oštećenja ili fizičkih oštećenja pogona. Bez obzira na slučaj, garantiramo da smo idealna opcija za obnavljanje svih datoteka 100% i u najkraćem mogućem roku.
Promjene površinskog zaslona:
U slučaju oštećenja zaslona, ​​Microsoft automatski poništava jamstvo, jer je to greška zbog vanjskih uzroka. Znamo da su prijenosna računala podložnija slučajnim padovima, pa imamo mnogo kupaca u istoj situaciji, ali mirno, rješenje imate na dohvat ruke, jednostavno nas morate kontaktirati i riješit ćemo problem vašeg zaslona trenutaka.
Zamjena površinske baterije:
Baterija je vijek rada računala, zato su njezine dobre performanse toliko važne, u Kelatosu ćete naći tehničku uslugu koja će vam pomoći da procijenite korisnost baterije. Naša početna dijagnoza je potpuno besplatna. Ako naknadno vaša oprema zahtijeva zamjenu i ugradnju nove baterije, navest ćemo sve troškove za rezervne dijelove i specijalizirani rad.

Llamamos