Tehnična služba, Popravilo Microsoftove površine, Obnova podatkov

Kelatos in Surface najboljša ekipa! Če iščete popoln nasvet in tehnično storitev, ga imamo za vas.
Poznamo vsako vašo potrebo, zato smo odlična rešitev za vašo težavo. Microsoft Surface oprema ima vrhunsko tehnologijo, zato jo je najbolje pustiti v profesionalnih rokah.
V podjetju Kelatos se nenehno izobražujemo, da smo v koraku z novimi tehnikami in orodji, ki gredo na trg, da vam ponudimo najboljšo tehnično storitev za Microsoft Surface v celotni Španiji in po najboljših cenah.
V naši trgovini vam dajemo najbolj popolno zalogo nadomestnih delov in originalnih dodatkov, tako da boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete.
Sodelujemo z vsemi modeli Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 in 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 in površinska knjiga 2.
Smo strokovnjaki za operacijske sisteme, ki se običajno uporabljajo v teh napravah, kot so: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro.
Ne glejte več, imamo najboljšo specializirano storitev, namenjeno izključno Microsoftovim površinskim enotam, s kakovostjo, varnostjo in zajamčenimi cenami. In kar je najbolje, je naš prvi pregled popolnoma brezplačen.
KAJ IMAMO ZA VAS?
Obnovitev podatkov:
Naši visoko usposobljeni strokovnjaki vam bodo pomagali dobiti vse informacije z diskovnega pogona računalnika, bodisi zaradi logične poškodbe ali fizične poškodbe pogona. Ne glede na to, vam zagotavljamo, da smo idealna možnost za 100% obnovitev vseh datotek in v najkrajšem možnem času.
Spremembe površinskega zaslona:
Če pride do okvarjenega ohišja, Microsoft samodejno razveljavi garancijo, saj je napaka posledica zunanjih vzrokov. Vemo, da so prenosni računalniki dovzetnejši za naključne padce, zato imamo veliko strank s to isto situacijo, a umirite, rešitev imate na dosegu roke, preprosto se morate obrniti na nas in rešili bomo problem vašega zaslona v trenutki
Zamenjava površinske baterije:
Akumulator je življenjska doba računalnika, zato je njegova dobra zmogljivost tako pomembna, v Kelatosu boste našli tehnično storitev, ki vam bo pomagala oceniti uporabnost baterije. Naša začetna diagnoza je popolnoma brezplačna. Če vaša oprema naknadno zahteva zamenjavo in vgradnjo nove baterije, bomo navedli vse stroške za nadomestne dele in specializirano delo.

Llamamos