Teknisk service, Microsoft Surface-reparation, Dataåterställning

Kelatos och Surface det bästa laget! Om du letar efter fullständig rådgivning och teknisk service så har vi det åt dig.
Vi känner till alla dina behov så vi är den perfekta lösningen på ditt problem. Microsoft Surface-utrustning har avancerad teknik, så det är bäst att lämna den i professionella händer.
På Kelatos utbildar vi oss ständigt för att hålla jämna steg med de nya teknikerna och verktygen som finns på marknaden, för att erbjuda dig den bästa tekniska tjänsten för Microsoft Surface i hela Spanien och till de bästa priserna.
Vi tillhandahåller det mest kompletta lageret av reservdelar och originaltillbehör i vår butik, så du hittar allt du behöver på ett ställe för din bekvämlighet.
Vi arbetar med alla modeller av Surface: Surface Pro (2,3,4,5), Surface 2 och 3, Surface RT, Surface Book mod. 1703 och Surface Book 2.
Vi är experter på de operativsystem som vanligtvis används i dessa enheter, till exempel: Windows 8.1, Windows 10 S, Windows 10 Pro, bland andra.
Se inte längre, vi har den bästa specialiserade tjänsten som uteslutande är dedicerad till Microsoft Surface-enheter, med kvalitet, säkerhet och garanterade priser. Och bäst av allt, vår första recension är helt gratis.
VAD HAR VI FÖR DIG?
Dataåterställning:
Våra högutbildade proffs hjälper dig att få all information från din dators hårddisk, antingen på grund av logisk skada eller fysisk skada på enheten. Hur som helst, vi garanterar att vi är det ideala alternativet att återställa alla dina filer 100% och på kortast möjliga tid.
Ytans skärmändringar:
När det finns ett trasigt skärmfall faller Microsoft automatiskt bort garantin, eftersom det är ett fel på grund av externa orsaker. Vi vet att att bärbara datorer är mer mottagliga för oavsiktliga droppar, så vi har många kunder med samma situation, men lugn, du har lösningen till hands, du måste bara kontakta oss och vi kommer att lösa problemet med din skärm i stunder.
Ytbatteri byte:
Batteriet är en dators livslängd, det är därför dess goda prestanda är så viktig, i Kelatos hittar du en teknisk tjänst som hjälper dig utvärdera nyttan av ditt batteri. Vår första diagnos är helt gratis. Om din utrustning därefter kräver byte och installation av ett nytt batteri, kommer vi att ange alla utgifter för reservdelar och specialiserad arbetskraft.

Llamamos