Olemme kaikki kärsineet jossain vaiheessa tietojemme täydellisestä menetyksestä ohjelmisto-ongelmien tai inhimillisten virheiden vuoksi. Samoin ahdistus tai ongelmat, jotka johtuvat tärkeiden tietojen katoamisesta, saavat asiakkaan tarvitsemaan Kelatos-tietojen palautuspalvelua.

Tietojen palauttaminen tietokoneelta ei ole helppo tehtävä, mutta tietojen palauttaminen Microsoft Surface -tietokoneelta on paljon vaikeampaa. Onneksi Kelatosilla olemme erikoistuneet tietojen palauttamiseen Microsoft Surface -laitteista.

Tarvitsetko palvelua? Alla annamme sinulle kaiken, mitä tarjoamme sinulle pyyntösi yhteydessä. Muista, että olemme paras tietojen palautuspalvelu Madridissa.

MICROSOFT-PINNASSA ERITYISET TIEDONPALUU

Kelatos tarjoaa tietojen palautuspalvelun käyttämällä erittäin päteviä palautusammattilaisia, joilla on todennettavissa oleva kokemus ja taidot, jotka on tunnustettu heidän laadustaan ​​alueella.

Työskentelemme erityisillä tekniikoilla, jotka pystyvät purkamaan ja palauttamaan kadonneen sisällön väärin tai laitteiden vikojen takia.

On syytä muistaa, että on hyvin harvoissa tilanteissa, joissa tietoja voidaan kadottaa pysyvästi, mutta kaikki riippuu nopeudesta, jolla aiot toimia nopean palautumisen saamiseksi, ja Microsoft Surface -laitteiden kärsimien vahinkojen tyypistä.

Älä myöskään pelkää tietojasi, vaikka kiintolevy kaatuu, meillä on teknisiä ammattilaisia, joilla on erinomaiset taidot.

Kelatos tarjoaa tarvitsemasi palvelun. Pyydä palveluitamme.

Mitä tarjoamme tietojen palauttamiseksi?

Kelatos tarjoaa tietojen palauttamisen monissa olosuhteissa. Tietojen palautuspalvelu kattaa:

 • Kiintolevy alustettu eikä havaittu
 • Tartunnan saanut virus, inhimillinen virhe
 • Vaurioitunut tai poistettu kiintolevyn osio
 • Palanut kiintolevy / fyysinen lohko / dynaaminen osio
 • Outlook, Microsoft Outlookin palautus tai korjaus
  sähköpostitiedot
 • Tietojen menetys luonnonkatastrofien, kuten tulvien, tulipalojen vuoksi
 • Palauta tiedot, vaikka ne olisi poistettu roskakorista.
Surface-05
Surface-02
Surface_Mesa de trabajo 1
SURFACE 22-03
Surface-03

Anterior
Siguiente

Tarjoamme sinulle ratkaisun jokaiseen tilanteeseen, se on erikoisuutemme. Myös tietojen palauttaminen on ammattitaitoisen henkilökuntamme kautta helppo tehtävä.

Kelatosilla on asiantuntijoita, jotka varmistavat tietojen palauttamisen. Tietojen palautuspalvelu odottaa sinua. On aika antaa Microsoft Surface -laitteillesi ansaitsemansa laatu.

• NOPEA PALAUTUMINEN

Tekninen henkilökuntamme työskentelee erikoistuneiden ohjelmien kanssa palautettujen tiedostojen palauttamiseksi ja etsii kiintolevyltä tiedostoja muistuttavia klustereita. Tällä tavalla tietojen palautus on tehokkaampaa ja nopeampaa.

Tietojemme palauttaminen on meille turvallista. Tietojen palauttamisen nopeus riippuu menetyksen monimutkaisuudesta.

Onko sinun palautettava tietosi kiireellisesti? Pyydä kelatos-tietojen palautuspalvelua.

Kuinka jatkat tietojen palauttamista?

Ensinnäkin teknisen henkilöstömme on arvioitava Microsoftin pintatiimi monimutkaisella tavalla, ja diagnoosin perusteella päätetään menettely, joka suoritetaan tiedostojen optimaalisen palauttamisen varmistamiseksi.

Mistä se riippuu? Ennen kaikkea sellainen skenaario, joka tapahtuu tietojen palauttamisessa. Nämä voivat olla:

 • KÄYTTÖJÄRJESTELMÄN VIKA

Se voi tapahtua yhdellä levyllä, osiossa tai käyttöjärjestelmän ongelmista. Näissä tapauksissa tiedostot täytyy kopioida vain toiselle levylle. Kelatosilla meillä on tarvittavat työkalut tietojen palauttamiseen tämän skenaarion perusteella.

Näiden tapausten välttämiseksi tai varautumiseen suosittelemme aina, että teet paperikopion Microsoft Surfacesta. Jos et tiedä miten se tehdään, Microsoft Surfacen tekninen palveluhenkilökuntamme auttaa sinua ja selittää vastaavan prosessin.

Asiakkaamme epäilyjen lieventäminen tai poistaminen on ehdottoman tärkeää Kelatosille. Jos haluat tietää enemmän tietojen palautusprosessista, kysy luottavaisin mielin.

 • KOVAN AJON VIKA

Tässä tapauksessa tietojen palauttamisen monimutkaisuus on suurempi. Ratkaisua voidaan vaihdella. Tiedostojärjestelmän korjaamisesta osiotaulukkoon tai kiintolevyn tietojen palautustekniikoiden suorittamiseen.

Henkilökuntamme on kokenut tämän tyyppisen monimutkaisen tietojen palauttamisen. Laitteesi ja tietosi ovat parhaissa Madridin käsissä.

MIKSI PYYTÄÄ TIETOJENPALAUTUSPALVELUAMME?

Pyytämällä Kelatos-yrityksen palveluja lisää etuja itsellesi ja Microsoft Surface -tiimillesi. Kohtuuhinnoista optimaalisiin tuloksiin. Tässä selitämme joitain etuja:

• ERITYISET Ammattilaiset

Kelatosille on ominaista koko henkilökuntamme ammattitaito. Hallintohenkilöstöstä tekniseen henkilöstöön asti heillä on todennettavissa oleva kokemus omasta työalueestaan.

Teknisen palvelun alueella meillä on insinöörejä ja pätevä tekninen henkilöstö, joka suorittaa tarvittavat korjaukset tietojen palauttamiseksi.

• SAATAVAT HINNAT

Työskentelemme kohtuullisin hinnoin teknisten palveluiden markkinoilla. Toisin kuin muut yritykset, veloitamme messut tietojen palautuspalvelusta.

Ensisijaisena tavoitteena on tarjota sinulle paras tietojen palautuspalvelu kohtuulliseen ja edulliseen hintaan.

• ILMAINEN tarjous

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden pyytää tarkkaa ja oikeudenmukaista tarjousta Microsoft Surface -tietojen palautuspalvelusta.

Mitä sinun pitäisi tehdä? Laitteidesi helpottaminen on välttämätöntä, joten teknisellä henkilökunnalla on mahdollisuus arvioida laitteesi perusteellisesti, diagnosoida se ja tarjota sinulle tarjous.

• SUOSITTELEVAT TULOKSET

Meillä on ennätys onnistuneesti suoritetusta teknisestä työstä.

Asiakkaat ovat paras mainos. Siksi asiakkaan odottamien tulosten saaminen on ratkaisevan tärkeää. Pyrimme tarjoamaan sinulle laatua ja ammattitaitoa.

VAIHEET TIEDONPALAUTUSPALVELUN PYYNTÖÖN

Tietojen palautuspalvelun pyytäminen on hyvin yksinkertaista. Sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita:

OTTAA YHTEYTTÄ

Ensimmäisen yhteyden luominen on tärkeintä. Voit tehdä sen suoraan toimistossamme tai puhelimitse. Mietit nyt, kuinka voit ottaa ensimmäisen yhteyden? Puhelinnumeromme ja osoitteemme ovat Kelatosin verkkosivustolla.

Emme toimi aikaisempien tapaamisten kanssa, olemme käytettävissänne siitä hetkestä lähtien, kun otat meihin yhteyttä pyytääksesi tietojen palautuspalvelua.

Tarvitseeko Microsoft Surface -tiimisi palvelua? Älä epäröi ja pyydä palvelua. Tulet olemaan parhaissa ammattilaadun käsissä Madridissa.

HELPOSTA MICROSOFT-PINNALAITTEET

Haluatko saada tarkan diagnoosin ja tarjouksen? Tätä varten sinun on toimitettava Microsoft Surface -laitteesi erikoistuneelle teknikollemme.

Samaan aikaan laitteistosi arvioidaan muiden mahdollisten teknisten vaurioiden varalta, jotka voivat johtaa tietojen menetykseen.

Hallintohenkilöstömme huolehtii sinulle ja budjettisi parhaiten vastaavan budjetin tarjoamisesta. Muista, että prioriteettimme on palauttaa laitteidesi toimivuus.

Microsoft Surface -tietokoneesi tarvitsee tietojen palautuspalvelua.

ALOITA KORJAUKSET

Jos asiakas hyväksyy budjetin, tekninen työ tietojen palauttamiseksi aloitetaan välittömästi.

Tietojen palautuspalvelu voi kestää viikosta 15 päivään. Kaikki riippuu Microsoft-tietokoneellesi toteutettavien palautustekniikoiden monimutkaisuudesta.

Toimituspäivät sovitaan asiakkaan kanssa. Jos toimituspäivää ei voida noudattaa jostain muusta kuin henkilöstömme ulkopuolisesta syystä, sinulle ilmoitetaan asiasta välittömästi.

Tällä tavoin kannustamme asiakkaan ja henkilökunnan välistä viestintää. Sen lisäksi, että asiakaspalvelu pidetään optimaalisella tasolla.

Microsoft Surface -laitteesi ansaitsee teknisen huoltopalvelun. Kelatos-tietojen palautuspalvelu on mitä olet etsinyt.

PYYDÄ KELATOS-PALVELUA

Mitä odotat pyytääksesi tietojen palautuspalvelua? Palvelun pyytäminen on hyvin yksinkertaista ja hyödyt ovat lukemattomia.

Lisäksi tiimisi on asiantuntijoiden käsissä, joihin voit tutustua tilojamme.

Henkilökuntamme on palveluksessasi. Jos sinulla on epäilyksiä palveluistamme ja niiden käytöstä, voit ilmaista ne turvallisesti henkilökunnallemme.

Samoin Kelatos pyrkii tarjoamaan optimaalisia palveluja, jotka mahdollistavat atk-laitteiden toimivuuden palauttamisen.

Kanssamme Microsoft Surface -laitteesi on vapaa häiriöistä. Lisäksi tarjoamme sinulle laadukkaita tuloksia.

Löydä meidät:

Puhelin: 914 46 85 03

Matkapuhelin: 601289443

WhatsApp: 618546663